podklad
Drobečková navigace

ÚVOD > BLOG > Plánované akce 2024/2025

Plánované akce 2024/2025



Ahoj,
 
africká sezona nam pomalu končí a začínáme zase v říjnu. Na co se tedy můžete těšit???
 
Říjen 2024 - Tunisko - naše oblíbená akce do tuniských dun, kde se zdokonalíte v ježdění v písku, užijete si tuniské hory a termální jezírka ... aktuálně posledních 6 volných míst !!!
 
Únor 2025 - Algeria - Tassili N Ajjer national park - výlet do srdce alzírské pouště, fantastických hor a obrovských dun. K tomu historie stara 10 tisic let ...
 
Duben 2025 - Maroko - velký okruh na cestovnich endurech z Marrakeshe + doprava moto do Marrakeshe - velký okruh Marokem na endurech z Marrakeshe. Pohodový výlet s návštěvou nejzajímavějích míst Maroka. V případě zájmu pouze doprava motocyklů do Marrakeshe a zpět.
 
Červen 2025 - Indie Ladakh - nejvyšší sedla světa na Royal Enfield - vyprava do indického Ladaku na motocyklech Royal Enfield s návštěvou nejvyšších pasů světa, které se dají přejet motorovým vozidlem.Výlet o poznávání, kultuře a hlavně ježdění na motorce.
 
Říjen 2025 - Algeria - okruh severním Alžírskem na cestovních endurech - nová destinace do pro nás uplne neznáme zeme. Uvidíme to nejlepší ze severního Alzírska, neskutečně zachovalé historické památky, hory, zelené úrodné části, ale i oázy v poušti. Vhodné pro velká cestovní endura.
 
Listopad 2025 - Tunisko - to nejlepší z tuniských dun a termálních jezírek - naše tradiční předvánoční akce do Tuniska, kde si užijeme nekonečné ježdění v dunách, termální jezírka a pohodu večer u ohně.
 

Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů
endurovypravy